Fer Catastrofer

Fer Catastrofer

Un espectacle de Clown Gestual que destaca pel seu humor hilarant i una constant interacció amb el públic. Amb una aparent senzillesa tant actoral com escenogràfica, Fer Catastrofer ens fa reflexionar, gaudir del silenci i riure a riallades en una mateixa peça.

PUNCH ! és un espectacle còmic, original, atrevit i ple de picardia. El renéixer d'un clàssic en el món dels pallassos. Capaç de generar riallades des de la improvisació i la interacció amb el públic. Aquest espectacle ens submergeix sense massa pretensions escenogràfiques, en un món poètic i particular que només un pallasso pot transitar.

El públic és convidat a participar amb perspicàcia d'aquest hilarant món, i acaba, gairebé sense notar-lo, sent participi necessari d'aquesta peça, on es barregen la lluita de poders, la maldat humana i l'alegria en quantitats iguals, sent sempre el pallasso el primer en riures d'ell mateix.

Sense lloc a dubte, PUNCH! Un cop a l'apatia, és un espectacle dels quals no es veuen sovint...

L'alegria es multiplica: on hi havia un pallasso, n'acabem trobant sis, i on hi havia un públic, acaba haven-t'hi un circ sencer.

CONCERTS28 DE JUNY

CONCERTS29 DE JUNY

ESPECTACLES HARMONIA KIDS29 DE JUNY

CONCERTS30 DE JUNY

TALLERS HARMONIA KIDS

Taller de Circ
Taller de Circ
Taller de Cerámica
Taller de Cerámica
Biblio- Harmonia
Biblio- Harmonia
Taller de Pintura
Taller de Pintura
Jocs
Jocs

Contacte

  • Arts Managers
  • Ajuntament de les Planes d'Hostoles
  • Diputació de Girona
  • Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura
  • Coda Espectacles
  • Estrella Damm
© 2022 Èxits Management & Produccions
All rights reserved